Bergmans kost och konst

Kost och konst

Baka nyttigt och gott

Publicerad 2015-09-25 16:28:41 i Baka nyttigare,

Ja jag har alltid älskat att baka, inte för att jag ätit så mycket av det jag bakat.
Använt det lite som terapi och egentid.
Nu har jag fått upp ögonen för dels glutenfritt och dels att baka utan vitt socker.
 
Rawfood är det nyaste för mig, en ny utmaning.
 
Det är svårt att få till det riktigt bra, glutenfritt kan lätt bli tråkigt och baka utan socker begränsar ju en lite. Men kul är det!!! 😃
 
Kommer att lägga upp lite recept som jag tycker om och har provat!
 
Välkomna att följa! 💕
 
Detta är en kladdig brownie med kokosfrosting! Gjord på svarta bönor! Fantastiskt god!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela